workshops

De meeste workshops die ik geef, geef ik aan kinderen. Af en toe krijg ik van ouders de vraag of ik ook workshops aan volwassenen geef. Natuurlijk wil en kan ik dit.

Tevens vind ik het ook erg leuk om workshops te geven aan volwassenen en kinderen samen. Bijvoorbeeld een ouder-kind workshop, of een workshop tijdens een familiedag, waarbij iedereen die wilt kan aanschuiven. Denk verder aan een babyshower, een bedrijfsfeest waarbij ook kinderen aanwezig zijn of tijdens een braderie.

Wanneer u zelf een groep heeft (minimaal 4 personen) dan wil ik graag een workshop geven. Samen plannen we dan een datum en kiezen we een workshop uit.

U kunt kiezen uit onderstaande workshops, maar het is ook mogelijk om een creatieve workshop op maat voor u te bedenken.

 

De onkosten voor een workshop zijn afhankelijk van welke, hoeveel personen, duur workshop, locatie. Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen.

BABYSHOWER MIJLPAALKAARTEN HANDLETTEREN

babyshower, handletteren, mijlpaalkaarten, workshops, creatief, vriendinnen, familie, gelderland, brabant, bergharen

 

Het is natuurlijk leuk om de aanstaande moeder te verrassen met een creatieve babyshower. Tijdens de babyshower gaan jullie handletteren en maken jullie Mijlpaalkaarten voor de aankomende baby. Natuurlijk kleden we de ruimte in stijl aan en hetzelfde doen we met de hapjes. Het is ook mogelijk dat ik naar jullie toe kom.

WORKSHOP HANDLETTEREN

workshop, handletteren, creatief, teamuitje, gelderland, nijmegen, wijchen, druten, beuningen, horssen, bergharen, kinderfeestje, knutselen, handlettering

De nieuwste trend: Handlettering!

Leuk om zelf kaarten te maken, je ramen te versieren, een tekst op jouw krijtbord te zetten. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het handletteren. Ook leuk voor kinderen, vanaf 9 jaar.

WORKSHOP HANDLETTEREN HART

handletteren, hart, krijtbord, workshops, familie, teamuitje, vriendinnen, creatief, vrijgezellenfeest, knutselen, gelderland, brabant, nijmegen, oss, bemmel, tiel, beuningen, wijchen, d

Tijdens deze workshop handletteren ga je jouw zelf gekozen tekst op een houten zwarte hart zetten, dit is mogelijk in meerdere kleuren. Ook in deze workshop leer je de basistechnieken van het handletteren, maar is wat moeilijker dan de basis workshop handletteren. Natuurlijk ook erg leuk voor een vrijgezellenfeest.

SCHAAL MET VERFTECHNIEK

workshop, schaal, creatief, knutselen, kinderfeestjes, volwassenen, druten, wijchen, beuningen, nijmgen, horssen, ewijk, winssen, bemmel

Stap voor stap wordt de verftechniek uitgelegd, zodat het ook voor de niet zo creatieveling ook mogelijk is om een hele mooie schaal te maken. De schaal kunt u gebruiken voor het presenteren van heerlijke hapjes, chocolaatjes of cupcakes. Er zijn diverse afbeeldingen en kleuren mogelijk.

WORKSHOP BULLET JOURNAL

De nieuwste trend: Bullet Journal

bullet journal, workshop, volwassenen, kinderen, createif, plannen, gelderland, nijmegen, oss, bemmel, beuningen, wijchen, druten, grave, druten, tiel, ouder-kind, agenda

Bullet Journal is de nieuwe to-do-lijst, agenda, bucket list, planner en dagboek ineen. Een leeg notitieboek met dotted papier is de basis van de journal. Verder kan je de bullet journal volledig personaliseren, met lijstjes, handlettering, doodles, plaatjes, stickers en meer.

Vind je het moeilijk te beginnen in jouw Bullet Journal? In deze workshop laat ik jou zien hoe jij jouw Bullet Journal kan inrichten, je leert de basistechnieken en daarna kun je thuis zelf beginnen in jouw Bullet Journal.

Hoewel een bullet journal heel persoonlijk is, krijg je tijdens de workshop wel een notitieboekje, zodat je alvast kunt oefenen.Heb je al een Bullet Journal en wil je daar graag in werken, neem dan jouw eigen Bullet Journal mee. Ook geschikt voor kinderen.

 

WORKSHOP FOAMCLAY OP HOUT

 

workshop, hout, foamclay, kinderfeestjes, creatief, knutselen, gelderland, nijmegen, bemmel, oss, wijchen, druten, beuningen, teamuitje, bedrijfsfeest, herfstFoamclay is al erg populair bij kinderen, maar ook volwassenen kunnen er heerlijk mee creëren!!

Tijdens deze workshop kies je zelf een houten ondergrond (of meerdere) uit. Hierop gaan we een afbeelding van Foamclay maken

Keuze uit diverse afbeeldingen en kleuren.

 

 

WORKSHOP SCHILDEREN MET FOAM CLAY

 

workshops, creatief, gelderland, teamuitje, vriendinnenuitje, familiedag, schilderen, vrolijk, foamclay, nijmegen, bemmel, oss, tiel, wijchen, brabant

Tijdens deze workshop kiest u uit diverse afbeeldingen (koe, kip, giraf, varken enz.). In plaats van te schilderen gaan we met Foam Clay de kleurvlakken op het canvas zetten. Een vrolijk schilderij, maar dan een keer met een andere techniek. Ook mogelijk in wat minder felle kleuren.

 

KERST WORKSHOPS (binnenkort nieuwe kerstworkshop!!!)

Kerstschilderij

kerst, kerstworkshop, workshop, foamclay, schilderij, gelderland, nijmegen, bemmel, grave, tiel, oss, wijchen,druten, bergharen, beuningen. winssen

Tijdens deze kerstworkshop gaan we een kerstschilderij maken met Foam Clay. Een leuke workshop voor iedereen.