per 15 februari 2021 geef ik geen workshops meer.

Vind je kind het leuk om bezig te zijn met FoamClay, verf, tekenspullen, hout en andere knutselmaterialen? Een workshop te volgen tussen leeftijdgenoten? In mijn atelier geef ik regelmatig workshops speciaal voor kinderen. Ik vind het belangrijk wanneer een kind zichzelf kan zijn en zijn eigen kunstwerk kan maken. Voor mij hoeft een olifant niet altijd grijs te zijn, maar mag het ook roze, blauw of gestipt zijn en misschien heeft deze olifant wel hakschoenen aan of wielen in plaats van poten.

In mijn ruime atelier heb ik diverse knutselmaterialen, soms leg ik deze materialen klaar en gaan de kinderen daarmee aan de slag, soms mogen ze zelf kiezen met welke materialen ze gaan knutselen. Heeft een kind een creatief idee en ligt hiervoor het materiaal niet klaar, dan kan er altijd gekeken worden of ik het materiaal nog ergens heb liggen.

Naast de workshops waarbij de kinderen met een kunstwerk naar huis gaan. Komen er ook workshops waarbij de kinderen kunnen experimenteren met materialen, ze zijn dan vooral bezig met het materiaal en aan het ontdekken, het belangrijkste is dan het bezig zijn, niet het eindproduct. Natuurlijk nemen ze ook dan mee naar huis wat ze gemaakt/ontdekt hebben.

Ik heb diverse workshop gepland staan, waarvoor kinderen zich kunnen inschrijven. Heb je nu een eigen groepje dan is het ook mogelijk om in overleg iets af te spreken. Wil je dat ik een workshop kom geven op jouw school, kinderdagverblijf, BSO enz. Neem dan contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De workshops zijn voor kinderen vanaf 4 jaar (tenzij anders vermeld) en vinden plaats in mijn atelier in Bergharen (een dorpje tussen Wijchen, Beuningen en Druten) Je kan jouw kind opgeven door op de bijbehorende knop te drukken of door mij een appje (0627627870) of een mailtje twanny@knutsel-atelier.nl te sturen. Je krijgt altijd antwoord terug!

groetjes Twanny

 

hieronder zie je welke workshops er op de planning staan
Kom jij ook experimenteren tijdens deze workshop?

EXPERIMENTEREN

  • maandag 8 februari van 14:00 tot 15:00 uur

We gaan iets nieuws doen, we gaan experimenteren met verf, pipetjes, spuitjes en nog veel meer bijzondere materialen. Jullie gaan ontdekken wat je hier allemaal mee kunt en van het een komt het ander. Wat je maakt mag je mee naar huis nemen, maar het belangrijkste is het doen, het plezier van het onderzoeken, ontdekken. Kom je ook meedoen? Aanmelden is verplicht en kan door op de knop hieronder te drukken of door mij te appen of te mailen (zie informatie hierboven aan)

Deze workshop kost € 5,00 per kind

WORKSHOP VRIJ KNUTSELEN

  • woensdag 10 februari 15:00 – 16:30 uur

Ik heb een leuke nieuwe workshop voor jullie, iets wat we al een tijdje bij de knutselclub doen, maar dan nu als een workshop. Je mag vrij komen knutselen, daarbij mag je alle materialen gebruiken die ik heb. Denk aan FoamClay, verf, karton, mozaïek steentjes enz. Je gaat zelf bedenken wat je hiervan gaat maken, samen kijken we wat er kan gedurende de tijd van de workshop en dan ga je zelf aan de slag. Natuurlijk help ik je waar nodig en vind je het lastig om zelf iets te verzinnen, samen moet het lukken om tot een goed idee te komen en er zijn vele voorbeelden.

Aanmelden is verplicht en kan door op de knop hieronder te drukken of mij een bericht te sturen, (zie gegevens hierboven).

Deze workshop kost € 10,00 per kind

kom jij ook naar de workshop vrij knutselen?
Deel gerust met je vrienden