Workshops

In mijn gezellige atelier in Bergharen geef ik met regelmaat workshops aan kinderen (tussen 4 en 12 jaar). In de schoolvakantie (maar ook voor 5 december en kerst) staan regelmatig workshops gepland waar je je voor kunt inschrijven. Verder geef ik ook workshops via Sjors Creatief (gemeente Beuningen en Wijchen) en kun je ook zelf een workshop plannen wanneer je zelf een groepje hebt. Naast deze workshops voor kinderen geef ik ook ouder-kind workshops en kan ik een workshop verzorgen voor een familie-dag, buurtfeest of sint viering bij uw bedrijf.

De meeste workshops die ik geef zijn gericht op kinderen  of een combinatie van jong en oud, daar gaat ook mijn voorkeur naar uit. Maar indien u wilt bent u ook van harte welkom met een groep volwassenen (minimaal 4 personen). Ik stuur u dan een aantal opties door.

Sint Workshops

Data: 27 november of 2 december (beide data zijn vol!!!)

tijd: van 14:30 – 16:00 uur

wat: Knutselen met FoamClay in het thema sinterklaas

kosten: 10 euro per kind

wie: kinderen vanaf 4 jaar

opgeven: stuur een mailtje naar twanny@knutsel-atelier.nl om je op te geven voor 1 van de workshops

waar: in mijn atelier in de Zandloper de Weem 1 in Bergharen

i.v.m. corona kunnen ouders niet blijven. Wanneer ik corona gerelateerde klachten heb dan gaat de workshop helaas niet door.

KERST KNUTSEL STUIF IN

data: 16 (14:30-16:30), 18 (14:30-16:30) of 23 (10:30-12:30) december 2020

wat: Kinderen mogen met de aanwezige materialen zelf weten wat ze gaan knutselen. Natuurlijk begeleid ik ze daarbij. Denk aan knutselen met FoamClay, papier, houtbranden, verven, kaarten maken, kerstballen versieren enz. enz.

kosten: 15 euro per kind

wie: kinderen vanaf 4 jaar

opgeven: stuur een mailtje naar twanny@knutsel-atelier.nl , zet erbij welke workshop en wanneer.

waar: in mijn atelier in de Zandloper de Weem 1 in Bergharen

TEKENEN EN/OF SCHILDEREN STUIF IN

data:  30 december:

tijd: 10:30 -12:30 uur

wat: Tijdens deze ochtend ga je zelf lekker tekenen en/of schilderen. Samen gaan we bedenken wat je kunt gaan maken, dit kan ook a.d.h.v. opdrachtkaartjes. Ik laat de kinderen een aantal technieken zien waaruit ze kunnen kiezen en dan gaan ze zelf aan de slag. Natuurlijk begeleid ik de kinderen in wat ze gaan maken en help ze waar nodig.

kosten: 15 euro per kind

wie: kinderen vanaf 6 jaar

opgeven: stuur een mailtje naar twanny@knutsel-atelier.nl

waar: in mijn atelier in de Zandloper de Weem 1 in Bergharen

 

Bovenstaande workshops zijn de geplande workshops. Voor deze workshops kun je per 1 kind inschrijven, bij minder dan 3 inschrijvingen gaat een workshop helaas niet door, u hoort dit tijdig.

Workshop Buurtfeest of Familiedag

Bent u op zoek naar een activiteit tijdens uw familiedag of buurtfeest voor jong en oud. Ik wil graag met u mee denken en een leuke creatieve workshop komen geven. Dit kan in mijn atelier, maar ook op uw locatie, mits die niet te ver weg is. We kunnen met z’n allen gaan schilderen/tekenen, FoamClay voor de kinderen, handletteren voor iedereen vanaf 8 jaar, string art (eerst timmeren en dan met draad de spijkers met elkaar verbinden, zodat er een mooie afbeelding ontstaat. Heeft u zelf een leuk idee, ik denk met u mee en samen komen we er vast wel uit.

Workshop Sint

In de weken voor sint (5 december) geef ik leuke workshops voor kinderen in mijn atelier, maar ook bij uw bedrijf, familie bijeenkomst, buurt of winkel. Voordat sint met z’n pieten op bezoek komt kunnen de kinderen eerst een uurtje knutselen. Ik zorg voor voldoende materialen, een voorbeeld en goede uitleg. U zorgt voor een tafel en stoelen, zodat de kinderen kunnen zitten. Indien er ouders zijn die kunnen helpen bij de jongste kinderen, maakt het mij niet uit hoe groot de groep kinderen is.

Ik heb voldoende ideeën en samen kunnen we een passend knutsel-activiteit voor u vinden.

Workshop Bullet Journal

De nieuwste trend: Bullet Journal
Bullet Journal is de nieuwe to-do-lijst, agenda, bucket list, planner en dagboek ineen. Een leeg notitieboek met dotted papier is de basis van de journal. Verder kan je de bullet journal volledig personaliseren, met lijstjes, handlettering, doodles, plaatjes, stickers en meer.

Vind je het moeilijk te beginnen in jouw Bullet Journal? In deze workshop laat ik jou zien hoe jij jouw Bullet Journal kan inrichten, je leert de basistechnieken en daarna kun je thuis zelf beginnen in jouw Bullet Journal.

Hoewel een bullet journal heel persoonlijk is, krijg je tijdens de workshop wel een notitieboekje, zodat je alvast kunt oefenen.Heb je al een Bullet Journal en wil je daar graag in werken, neem dan jouw eigen Bullet Journal mee.

Deze workshop is leuk voor jong (vanaf 8 jaar) en oud.

Deel gerust met je vrienden