(inloop)workshops

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom om een workshop te komen volgen bij Twanny’s Knutsel Atelier. Of je altijd creatief bezig bent of helemaal nooit, iedereen gaat naar huis met een eigengemaakte creatie die bij jou past, een creatief cadeautje voor jezelf!!

Je kunt je individueel inschrijven voor een workshop, samen met een vriendin, collega, buurvrouw enz. enz. Kom je met een groep van minimaal 6 personen dan reserveer ik een ochtend, middag of avond speciaal voor jullie.

Je mag zelf kiezen welke workshop jij wilt gaan maken, er worden dus meerdere workshops gecombineerd.

Ben je met een grote groep, dan kan ik ook voor u een workshop op maat maken en is het ook mogelijk om op locatie te komen. Prijzen hiervoor in overleg.

Ik ben momenteel druk bezig met de voorbereidingen van diverse nieuwe workshops, hou daarom mijn website en/of facebookpagina in de gaten.

WORKSHOP MEMOBORD

workshops, creatief, knutselen, inloop, knutselatelier, knutselen, memobord, gelderland, nijmegen, oss, grave, wijchen, tiel, bemmel, malden, teamuitje, p

Bij deze workshop gaan we aan de slag met een houten paneel, die je neer kunt zetten of ophangen. Het hout kun je in een kleur schilderen en in het atelier vind je superleuke materialen die je mag gebruiken om jouw memobord te pimpen. Heb jezelf leuke spullen die je wilt gaan gebruiken hiervoor, neem deze dan gerust mee. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Formaat rechthoekig paneel 60 x 40 cm, formaat rond paneel doorsnede 60 cm. onkosten 40 euro

rechthoekig paneel 30 x 40 cm onkosten 30 euro.

KRIJTDOEK OP HOUT

Bij deze workshop ga je een tekst handletteren op krijtstof. Daarna maken we dit vast op een houten paneel en versieren we het nog met diverse linten.

formaat paneel 60 x 40 cm onkosten 40 euro

formaat paneel 30 x 40 cm onkosten 30 euro

HUISHANGER

workshops, creatief, knutselen, inloop, teamuitje, vriendinnen, uitje, gelderland, brabant, nijmegen, wijchen, beuningen, druten, oss, grave, malden, bemm

Tijdens deze workshop ga je een metalen frame in de vorm van een huis versieren met lint, touw, krijtstof, kralen, knijpers enz. enz. Zo maak je een mooie huishanger voor bijvoorbeeld naast jouw voordeur, helemaal in jouw stijl

Formaat huis ongeveer 30 x 60 cm, onkosten 35 euro

BABYSHOWER MIJLPAALKAARTEN HANDLETTEREN

babyshower, handletteren, mijlpaalkaarten, workshops, creatief, vriendinnen, familie, gelderland, brabant, bergharen

Het is natuurlijk leuk om de aanstaande moeder te verrassen met een creatieve babyshower. Tijdens de babyshower gaan jullie handletteren en maken jullie Mijlpaalkaarten voor de aankomende baby. Natuurlijk kleden we de ruimte in stijl aan en hetzelfde doen we met de hapjes. Het is ook mogelijk dat ik naar jullie toe kom. Prijs afhankelijk van hoeveel personen en locatie.

WORKSHOP HANDLETTEREN

workshop, handletteren, creatief, teamuitje, gelderland, nijmegen, wijchen, druten, beuningen, horssen, bergharen, kinderfeestje, knutselen, handlettering

De nieuwste trend: Handlettering!

Leuk om zelf kaarten te maken, je ramen te versieren, een tekst op jouw krijtbord te zetten. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het handletteren.

onkosten: 25 euro per persoon.

WORKSHOP HANDLETTEREN HART

handletteren, hart, krijtbord, workshops, familie, teamuitje, vriendinnen, creatief, vrijgezellenfeest, knutselen, gelderland, brabant, nijmegen, oss, bemmel, tiel, beuningen, wijchen, d

Tijdens deze workshop handletteren ga je jouw zelf gekozen tekst op een houten zwarte hart zetten, dit is mogelijk in meerdere kleuren. Ook in deze workshop leer je de basistechnieken van het handletteren, maar is wat moeilijker dan de basis workshop handletteren. Natuurlijk ook erg leuk voor een vrijgezellenfeest.

onkosten: 25 euro per persoon

 

WORKSHOP BULLET JOURNAL

De nieuwste trend: Bullet Journal

bullet journal, workshop, volwassenen, kinderen, createif, plannen, gelderland, nijmegen, oss, bemmel, beuningen, wijchen, druten, grave, druten, tiel, ouder-kind, agenda

Bullet Journal is de nieuwe to-do-lijst, agenda, bucket list, planner en dagboek ineen. Een leeg notitieboek met dotted papier is de basis van de journal. Verder kan je de bullet journal volledig personaliseren, met lijstjes, handlettering, doodles, plaatjes, stickers en meer.

Vind je het moeilijk te beginnen in jouw Bullet Journal? In deze workshop laat ik jou zien hoe jij jouw Bullet Journal kan inrichten, je leert de basistechnieken en daarna kun je thuis zelf beginnen in jouw Bullet Journal.

Hoewel een bullet journal heel persoonlijk is, krijg je tijdens de workshop wel een notitieboekje, zodat je alvast kunt oefenen.Heb je al een Bullet Journal en wil je daar graag in werken, neem dan jouw eigen Bullet Journal mee.

onkosten: 25 euro per persoon.

Workshop Mozaieken

Workshop Mozaieken

Tijdens deze workshop ga je mozaïeken op een figuur van ongeveer 25 cm, je kunt kiezen uit voegen met foam clay of met voegsel. De onkosten voor deze workshop zijn 30 euro per persoon