Workshops

In mijn gezellige atelier in Bergharen geef ik met regelmaat workshops aan kinderen (tussen 4 en 12 jaar). In de schoolvakantie (maar ook voor 5 december en kerst) staan regelmatig workshops gepland waar je je voor kunt inschrijven. Verder geef ik ook workshops via Sjors Creatief (gemeente Beuningen en Wijchen) en kun je ook zelf een workshop plannen wanneer je zelf een groepje hebt. Naast deze workshops voor kinderen geef ik ook ouder-kind workshops (zie agenda), kan ik een workshop verzorgen voor een familie-dag, buurtfeest of sint viering bij uw bedrijf.

De meeste workshops die ik geef zijn gericht op kinderen  of een combinatie van jong en oud, daar gaat ook mijn voorkeur naar uit. Maar indien u wilt bent u ook van harte welkom met een groep volwassenen (minimaal 4 personen). Ik stuur u dan een aantal opties door.

Onderstaande workshops zijn een kleine overzicht van wat er mogelijk is, heeft u zelf een voorstel dan wil ik daar zeker na kijken of ik daar een workshop in kan geven. De geplande workshops staan in mijn agenda, opgeven graag per mail twanny@knutsel-atelier.nl of app 06-27627870 . Voor deze workshops kun je per 1 kind inschrijven, bij minder dan 3 inschrijvingen gaat een workshop helaas niet door, u hoort dit tijdig.

Workshops met FoamClay

Met regelmaat plan ik workshops knutselen met FoamClay in. Tijdens deze workshop gaan de kinderen knutselen met FoamClay, meestal in een thema zoals herfst, sint, zomer, valentijn enz.  Ik zorg voor de basismaterialen met een voorbeeld. Uiteindelijk kiezen de kinderen zelf wat ze gaan maken en hoe ze dat gaan doen. Kijk in de agenda voor data van deze workshops.

Workshop Tekenen en Schilderen

Ik geef naast Teken- en schilderles voor kinderen ook regelmatig een workshop tekenen en schilderen. Per workshop geef ik een ander thema, techniek enz. Elk kind kan op zijn eigen niveau aan deze workshop mee doen. Kijk in mijn agenda  wanneer deze workshops zijn. Natuurlijk kun je ook met een eigen groepje een datum plannen.

Workshop Ouder-kind

Samen met jouw kind(eren) een workshop naar keuze volgen, superleuk om te doen.  Jullie kunnen uit het volgende kiezen:

  • 2 bij elkaar passende schilderijen versieren met FoamClay
  • 2 bij elkaar passende schilderijen of samen 1 groot schilderij schilderen
  • mozaïeken paddenstoelen 1 grote en 2 kleine
  • mozaïeken lieveheersbeestjes 1 grote en 2 kleine
  • mozaïeken huisnummer en versiering, 2 borden
  • samen 1 groot memobord rond maken
  • handletteren

in de agenda staan data en prijzen, natuurlijk kun je altijd zelf een datum plannen (minimaal 4 personen) en kan ik een prijsopgave sturen.

Workshop Buurtfeest of Familiedag

Bent u op zoek naar een activiteit tijdens uw familiedag of buurtfeest voor jong en oud. Ik wil graag met u mee denken en een leuke creatieve workshop komen geven. Dit kan in mijn atelier, maar ook op uw locatie, mits die niet te ver weg is. We kunnen met z’n allen gaan schilderen/tekenen, FoamClay voor de kinderen, handletteren voor iedereen vanaf 8 jaar, string art (eerst timmeren en dan met draad de spijkers met elkaar verbinden, zodat er een mooie afbeelding ontstaat. Heeft u zelf een leuk idee, ik denk met u mee en samen komen we er vast wel uit.

Workshop Sint

In de weken voor sint (5 december) geef ik leuke workshops voor kinderen in mijn atelier, maar ook bij uw bedrijf, familie bijeenkomst, buurt of winkel. Voordat sint met z’n pieten op bezoek komt kunnen de kinderen eerst een uurtje knutselen. Ik zorg voor voldoende materialen, een voorbeeld en goede uitleg. U zorgt voor een tafel en stoelen, zodat de kinderen kunnen zitten. Indien er ouders zijn die kunnen helpen bij de jongste kinderen, maakt het mij niet uit hoe groot de groep kinderen is.

Ik heb voldoende ideeën en samen kunnen we een passend knutsel-activiteit voor u vinden.

Workshop Bullet Journal

De nieuwste trend: Bullet Journal
Bullet Journal is de nieuwe to-do-lijst, agenda, bucket list, planner en dagboek ineen. Een leeg notitieboek met dotted papier is de basis van de journal. Verder kan je de bullet journal volledig personaliseren, met lijstjes, handlettering, doodles, plaatjes, stickers en meer.

Vind je het moeilijk te beginnen in jouw Bullet Journal? In deze workshop laat ik jou zien hoe jij jouw Bullet Journal kan inrichten, je leert de basistechnieken en daarna kun je thuis zelf beginnen in jouw Bullet Journal.

Hoewel een bullet journal heel persoonlijk is, krijg je tijdens de workshop wel een notitieboekje, zodat je alvast kunt oefenen.Heb je al een Bullet Journal en wil je daar graag in werken, neem dan jouw eigen Bullet Journal mee.

Deze workshop is leuk voor jong (vanaf 8 jaar) en oud.

Deel gerust met je vrienden