Over

kinderfeestje, workshops, creatief, knutselen, meisjes, jongens, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, jaar, gelderland, noord brabant, nijmegen, wijchen, druten, beuningen, bemmel

Hoi,

Ik ben Twanny de eigenaresse van Twanny’s Knutsel Atelier. Ik ben getrouwd met René en moeder van een zoon (Cas) en dochter (Merel). Zij zijn mijn steun en toeverlaat en helpen regelmatig in mijn Knutsel Atelier.

In 1994 behaalde ik mijn diploma Reclame- en Presentatietechnieken en heb ik een aantal jaren als etaleuse gewerkt. Het creatieve gedeelte vond ik erg leuk, maar het was toch niet mijn droombaan. Nadat ik bevallen was van Cas ben ik begonnen met de opleiding SPW3 en al tijdens mijn studie deed ik invalwerk in de kinderopvang. Ik vond het heerlijk om in de kinderopvang te werken, maar na vele jaren bleek het toch niet helemaal mijn droombaan te zijn

Sinds september 2013 combineer ik mijn twee passies…..het werken met kinderen en creatief bezig zijn………En zo is Twanny’s Knutsel Atelier ontstaan. Hier ga ik nog jaren van genieten. Heerlijk om creatief te zijn en ik geniet er van wanneer ik die creativiteit ook bij de kinderen zie!!!

Toen de vraag van volwassenen kwam of ik ook workshops wilde geven voor volwassenen heb ik toch even getwijfeld. Wil ik dit wel en vooral kan ik dit wel. Maar na het geven van een aantal workshops voor familie en vriendinnen was ik ook hierover enthousiast.

Wat ik het allerleukste vind is wanneer mensen mij vragen om een creatieve workshop of kinderfeestje op maat te maken. Na overleg met elkaar bedenken hoe ik hun feestje, familiedag of teamuitje een leuke invulling kan geven. Ja dan kan ik echt mijn creativiteit kwijt.

Kijk op www.knutsel-atelier.nl, Facebook en Instagram voor een impressie, meer informatie en foto’s.

Veel knutselplezier!

Twanny van Summeren

streep design