Ondanks de lockdown, zit ik nog niet helemaal stil……..nou ja, ik zit wel veel achter mijn laptop, dus dat klopt niet helemaal.

Nu de kinderfeestjes, workshops en lessen er voorlopig niet in zitten, probeer ik op een andere manier te werken. Ik heb knutselschatten gemaakt en ben nu knutseltips voor thuis, scholen en kinderopvang aan het uitwerken. De eerste staan reeds in mijn webshop. Natuurlijk mis ik het contact met de kinderen. Wat lastig is want ik ben er nu wel achter dat zij mijn grootste inspiratiebron zijn.

Natuurlijk hoop ik zo snel mogelijk weer “normaal” aan de gang te zijn, maar in de tussentijd vermaak ik mij dus met het uitwerken van allerlei knutsels in een bepaald thema. Ik bedenk een aantal knutsel ideeën, die ik vervolgens zelf ga maken in mijn atelier. Ik maak er foto’s van en ga dan thuis aan de slag. Ik ga dan de foto’s met uitleg in een mooie lay-out plaatsen en zo komt mijn “oude” opleiding (Sint Lucas) goed van pas. Van elke knutseltip maak ik een duidelijke A4 blad die je kunt downloaden, bewaren en printen.

Wil jij iets knutselen voor Valentijnsdag of voor Carnaval kijk dan even in mijn webshop en download voor een kleine vergoeding.

Heel veel knutselplezier!!! Ik ga door met het maken van nog meer knutseltips.

groetjes Twanny

Deel gerust met je vrienden