Vervelen tijdens de corona crisis

Het einde van de corona crisis is nog steeds niet inzicht en dat betekent voor mij nog veel onzekerheid, geen werk en ook steeds minder inspiratie.

In het begin van deze crisis zat ik juist vol met inspiratie en plaatste ik bijna elke dag wel een knutsel video of foto’s op YouTube of Facebook. Maar op dit moment komt er weinig uit mijn handen. Heel af en toe teken ik nog iets, maar daar ben ik dan weer niet zo tevreden over. Ik zit gewoon niet zo lekker in mijn vel, ik ben de dagen thuis zitten beu.

Gelukkig bedacht ik de afgelopen dagen wel een leuk idee voor de kinderen die zich hadden opgegeven voor een paas- of moederdagworkshop. Ik heb hen de mogelijkheid aangeboden om de workshop in te ruilen voor een moederdag knutselpakket. De meeste vonden dit een erg leuk idee en gisteren heb ik de eerste ronde gereden en vele pakketjes afgegeven. Hopelijk lukt het de kinderen om er iets moois van te maken en zijn de moeders 10 mei gelukkig met hun cadeau.

En hoewel het leuk was om te doen, bevestigt het wel dat ik vooral het contact met de kinderen tijdens het knutselen mis. Door hen raak ik geïnspireerd, door hen vind ik het werk super leuk, door hen kom ik op leuke ideeën.

Hopelijk mag ik weer snel workshops en kinderfeestjes gaan geven nu de kinderen weer naar school gaan, maar voorlopig moet ook ik even wachten totdat minister president Rutte versoepeling van de regels aankondigt. Ik hoop dat ik voor de zomervakantie nog een aantal kinderfeestjes kan geven, maar of dat realistisch is……

Ondertussen probeer ik mijn dagen te vullen met het huishouden (niet mijn favoriete hobby), wandelen, fotograferen en wanneer het lukt om toch nog wat te knutselen, tekenen of schilderen.

groetjes Twanny

Deel gerust met je vrienden