Maandagmiddag 4 mei ging mijn telefoon, iemand van het AD…in eerste instantie dacht ik vast weer zo’n telefonisch verkoop praatje. Maar al snel werd mij duidelijk dat dat het niet was. Ze hadden mijn moederdag actie voor de inschrijvingen van Sjors Creatief gezien op mijn site en hoopte dat ik wat moederdag knutseltips.

Ik was meteen enthousiast en zoals gewoonlijk gaan dan alle radertjes in mijn hoofd meteen aan het draaien. Woensdag 6 mei zouden ze komen filmen dus ik had nog eventjes de tijd om het een en ander voor te bereiden. (tijd genoeg nu ik mijn werk niet kan uitoefenen) Het voelde heerlijk om weer met mijn werk aan de slag te zijn.

Wat ik belangrijk vond was dat vaders met hun kinderen meteen aan de slag konden, met materialen die meestal wel in huis zijn of zo te koop zijn in een winkel in de buurt. Daarnaast moesten de knutselwerkjes niet te moeilijk worden. (ik weet natuurlijk niet hoe handig de vaders zijn😉) en een makkelijk knutselwerkje is door de creatieveling zo omgetoverd in een wat moeilijker knutselwerkje. Daarnaast denk ik dat moeders snel tevreden zijn, als zij zien dat hun kind ijverig aan het knutselwerkje heeft gewerkt en er zelf trots op is, dan zijn moeders dat ook….ongeacht wat er gemaakt wordt.

Woensdag kwam Davine mijn filmen en interviewen. Om het beeld spannend te houden moest ik steeds op een ander plekje in mijn atelier gaan zitten. Mijn uitleg was volgens Davine duidelijk, maar 1 keer moest een opname overnieuw!!! Na een uurtje was Davine klaar en moest ik wachten totdat het filmpje gemonteerd was en online ging. Meerdere keren heb ik gecheckt… maar vanochtend kon iedereen de video zien op de site van de Gelderlander… en later vandaag ook op de site van het AD.

En ik was ontzettend trots na het bekijken van het filmpje🤩….. en nu maar hopen dat veel vaders met hun kinderen deze video ook bekijken en aan het knutselen gaan. En voor alle moeders die stiekem ook gekeken hebben, vertel het maar niet aan je kind wanneer die trots voor jou staat met een zelfgemaakt knutselwerkje!!!! Geef ze maar een knuffel namens mij😘

groetjes Twanny

o,ja bij deze de link van de video https://www.gelderlander.nl/video/drie-knutseltips-voor-moederdag~p145081

 

Deel gerust met je vrienden