Per 15 februari 2021 geef ik geen kinderfeestjes meer.

Bij Twanny’s Knutsel Atelier kunt u kiezen uit diverse creatieve kinderfeestjes. Wanneer uw feestje er niet bij staat, dan is het ook mogelijk om een creatief kinderfeestje op maat te maken. Bijvoorbeeld uw kind houdt heel erg van honden en wilt graag een feestje met het thema hond, dan bedenk ik daar een leuke knutselactiviteit bij. Het gaat wel altijd een creatief feestje worden!!!

Mijn favoriete knutselmateriaal is FoamClay. En niet alleen van mij, maar ook van heel veel kinderen (jongens en meisjes) en volwassenen. Een kinderfeestje met FoamClay levert heel veel creatieve knutselwerkjes op. Voor het meeste kinderen (ik spreek uit ervaring) kunnen makkelijk uren hiermee aan het knutselen zijn. De meeste kinderfeestjes duren dan ook 2 uur.

Naast de kinderfeestje met Foamclay kun je ook kiezen voor een handlettering feestje of bullet journal feestje. En wanneer jij een kinderfeestje wilt met decoupage of met verf informeer dan eventjes naar de mogelijkheden.

De kinderfeestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Vanaf 4 a 5 jaar, maar ook voor tieners!!!
Natuurlijk kijken we dan wel welke thema bij welke leeftijd past……maar de jarige mag beslissen!!!!

Alle prijzen en voorwaarden voor de kinderfeestjes vind je hier

Unicorn Kinderfeestje

Hou jij ook zo van eenhoorns?? Dan is dit kinderfeestje geschikt voor jou. Met FoamClay versier jij het hoofd en daarna begin je aan de manen. Diverse kleuren zijn mogelijk. Dit kinderfeestje is geschikt voor alle leeftijden. En komt er iemand op het feestje die niet van eenhoorns houdt, dan zorg ik in overleg voor een ander figuur bijvoorbeeld Pikachu, leeuw. Wel van te voren doorgeven.

Kinderfeest tekenen en schilderen

Tijdens dit kinderfeestje gaan we schilderen, tekenen en gebruiken we onze fantasie. Wordt het een jungle-schilderij met een panda in een luchtballon? Of schilder je een strand met een konijn die aan het koken is? De schilderen zijn voor alle leeftijden leuk om te maken. Je kiest uiteindelijk zelf wat je gaat schilderen en tekenen.

Bullet Journal

Vind jij het leuk om dingen op te schrijven, te tekenen, lijstjes te maken, plaatjes te plakken? Dan is dit een leuk kinderfeestje voor jou en jouw vriend(inn)en. Tijdens dit feestje leer jullie alles over een bullet journal. Een bullet journal is een boekje die je kunt gebruiken als agenda, dagboek, tekenboek, to do lijstjes, bucket list enz. Ik laat jullie diverse voorbeeld pagina’s zien en daarna gaan jullie aan de slag in het boekje(deze zit bij het feestje inbegrepen). Ik help jullie daar natuurlijk bij. aan het eind van het feestje gaat iedereen naar huis met een bullet journal, waarin je thuis verder mee kunt gaan.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar.

Vrolijk schilderij met FoamClay

Tijdens dit kinderfeestje gaan de kinderen een schilderij kleuren met FoamClay. Ze kunnen een keuze maken uit diverse dieren. Het is handig wanneer u van te voren het lievelingsdier van de jarige door geeft. Maar er is altijd keuze uit meerdere afbeeldingen.

FoamClay vogels

Tijdens dit kinderfeestje maakt elke kind een “vreemde” vogel. De ondergrond is bij iedereen hetzelfde, maar hoe ze het gaan versieren mogen ze zelf weten. En zoals je op de foto ziet worden er erg mooie en verschillende vogels gemaakt. Geschikt voor alle leeftijden.

Handletteren

Tijdens dit nieuwe kinderfeestje leren de kinderen handletteren (het tekenen van letters). Ze leren de basistechnieken en maken tijdens het feestje een of meerdere mooie kaarten. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Ook geschikt voor volwassenen of als een ouder-kind workshop.

Krijtbord met thema

thema l.o.l. surprise, voetbal, pokemon, unicorn, legofriends…

Tijdens dit kinderfeestje gaan de kinderen een krijtbord versieren in een van te voren uitgekozen thema. Populaire thema’s zijn l.o.l. surprise, pokemon, unicorn, maar andere thema’s zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld dieren, zeemeermin, prinses, minions enz.

 

Zeemeerminfeest

Tijdens dit leuke kinderfeestje maken de kinderen een dromenvanger in het thema Zeemeermin.

FoamClay eigen idee

Jongens en meisjes vinden knutselen met Foamclay leuk. Ik heb keuze uit diverse thema’s en zit jouw thema er niet tussen, dan bedenken we daar iets op. Zo heb ik al wel eens met de kinderen Harry Potter schilden gemaakt, Leeuwenkoppen versierd met FoamClay of Mario Kart met naambordje ik hoor het graag en maak graag een feestje voor uw kind op maat.

Deel gerust met je vrienden