Selecteer een pagina

Herkennen jullie dat?

Elk jaar tijdens mijn vakantie, liggend op mijn luchtbedje in het zwembad, komen de meest fantastische inzichten over mijn werk naar boven. In eerste instantie wil ik helemaal niet aan werk denken, ik heb tenslotte vakantie!!! Maar al liggend op mijn luchtbedje gaan mijn gedachten daar toch naar toe. Wat vond ik leuk het afgelopen jaar? Waar denk ik graag aan terug? En hoe ga ik het het komende jaar verder, zodat ik nog meer leuke momenten heb. Allerlei ideetjes borrelen op, het liefst kruip ik meteen achter de computer om het uit te werken…..maar ik heb vakantie!!!

Al drijvend in het zwembad zie ik opeens helemaal voor me hoe ik beter reclame kan maken op social media, echt een top idee. Het liefst kruip ik meteen achter mijn computer om het op social media te zetten…..maar ik heb vakantie!!!!

Al liggend in het zonnetje heb ik een plan voor een nieuwe e-book, ik zie het helemaal voor me. Het liefst wil ik meteen materialen gaan verzamelen, gaan knutselen en het gaan uitschrijven……..maar ik heb vakantie!!!!

Ook dit jaar tijdens mijn vakantie kwamen vele ideeën in mijn op, maar ik heb me ingehouden. Ik wilde vooral genieten van mijn gezin en de gezamenlijke vrije tijd. En wanneer een idee helemaal top is dan onthoud ik dat toch wel….en het was ook veel te heet om te gaan werken.

Nu ben ik al een weekje aan het werk, ik heb al een paar workshops gegeven, de tekenclub is al weer begonnen, er staan al veel kinderfeestjes gepland, ik heb mailtjes verstuurt, knutselmaterialen besteld, dus ik heb zeker gewerkt……….maar de top ideeën blijven uit. En de ideeën die ik had tijdens mijn vakantie, ik kan ze nog maar vaag herinneren. ……..misschien toch nog maar een keer op mijn luchtbedje in het zwembad gaan liggen. Alleen waar is dat zonnetje nu?

Herkenbaar??

Deel gerust met je vrienden