Vandaag is het begin van de herfst…..

Maar wanneer ik naar buiten kijk zie ik een strak blauwe lucht en de zon, niet bepaald herfstachtig, wel heel erg fijn! Het voelt ’s ochtends nog wel wat fris, maar over een paar uur ga ik toch lekker buiten zitten en genieten van de zon en de warmte. (ik ben verkouden en moet dus in quarantaine, dat betekent dat ik vanmiddag tijd heb om in de zon te zitten).

Nu hou ik echt van alle seizoenen.

Herfst is voor mij genieten van de mooi gekleurde bladeren, de mooie natuur en het fotograferen daarvan. Ik hou van paddenstoelen (niet om te eten) en daarnaast vind ik knutselen in het thema herfst helemaal leuk!!!

In de winter hoop ik op sneeuw en ijs, ik kan er super van genieten, zeker wanneer ik er niet met de auto op uit hoef. Daarnaast ben ik in de winter jarig en vier ik normaal gesproken carnaval en hou ik van de voorbereidingen van dit feest.

En wanneer het lente wordt geniet ik van de frisse kleuren, van die specifieke lente geur, de jonge dieren die ik om mij heen in de weilanden zie lopen. De bloemen, vooral tulpen die bloeien.

In de zomer geniet ik vooral van de vakantie periode, de lange avonden buiten zitten met vrienden en gezin, buiten eten en ook de mooie bloemen.

Het hele jaar door hou ik ervan om te knutselen, maar vooral om samen met kinderen te knutselen! Ik geniet van hun creativiteit, hoe ze soms tot de meest mooie creaties komen. Dat ze zo trots op hun kunnen zijn. Dit is waarom ik zo van mijn werk hou. Dit is waar ik vrolijk van word. En dit is waarin ik goed ben. (al vind ik het vreemd om dit van mij zelf te zeggen) Ik ben goed in om bij kinderen hun creativiteit te stimuleren en daar ben ik trots op!

Een mooi begin van de herfst!

Deel gerust met je vrienden