Gisteren toestemming van de gemeente gekregen om weer kinderfeestjes en workshops te houden in mijn atelier vanaf 1 juni. Natuurlijk moeten we dan nog wel rekening houden met allerlei maatregelen. Volwassenen moeten 1,5 meter van elkaar en van kinderen houden. Maar mijn atelier is groot genoeg om hieraan te kunnen voldoen. Maximaal 2 volwassenen per kinderfeestje. Alle kinderfeestjes zijn mogelijk.

Omdat iemand die verkoudheidsklachten heeft thuis moet blijven, kun je tot het laatste moment een kinderfeestje kosteloos annuleren, dit geld dan ook voor mij. Dit zou heel erg jammer en vervelend zijn, maar het kan nu eventjes niet anders

Voor zo ver ik weet mag je nog niet met andermans kinderen in een auto zitten, maar je zou kunnen afspreken met de ouders dat ze de kinderen ipv bij jullie thuis, brengen naar mijn atelier en daar ook weer ophalen. We plannen dan tijd in voor de cadeau’s en om een taartje te eten (zelf meenemen, inclusief bordjes en vorkjes). Een ander idee is om met z’n allen naar mijn atelier te fietsen, ook een leuke activiteit op zich, indien u niet te ver weg woont.

Boeken voor een kinderfeestje kan weer vanaf vandaag. Het liefst eventjes mailen of appen, ik reageer zo snel mogelijk. Kinderfeestjes kunnen gepland worden op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien,

groetjes Twanny

Deel gerust met je vrienden