agenda

Workshops voor kinderen:

Woensdag 9 januari; stickers maken van 14:30 – 16:00 uur

woensdag 6 februari; Valentijns workshop van 14:30 – 16:00 uur

Onkosten kinderworkshops 10 euro per keer.

Leeftijd: vanaf 4 jaar

opgeven: mailen naar twannysknutselatelier@gmail.com of appen naar 0627627870

Knutselavond voor volwassenen:

In mijn nieuwe atelier wil ik graag 1 x per maand een avond voor volwassenen organiseren om te komen knutselen. Eventueel met eigen materiaal, maar ik kan ook iets voorbereiden. Het gaat een avond worden waarbij je lekker creatief bezig kunt zijn, waar je andere creatievelingen kunt ontmoeten, waar je door elkaar geinspireerd wordt, op eigen niveau. Vooral EEN MOMENT VOOR JEZELF.

Ik ben nog op zoek naar een leuke naam hiervoor. Ik wil iets tussen creatief theekransje en een craft date wat betreft naam. Wie heeft er inspiratie?

Meer informatie hierover volgt binnenkort (voor 1 februari 2019), maar je kunt natuurlijk altijd mailen wanneer u al interesse heeft.

Brei-haak cafe:

1 x per maand organiseer ik een ochtend waarbij je samen met andere gaat breien of haken. Je neemt je eigen spullen mee. Het gaat vooral om het gezellig samen bezig zijn. Zijn er vragen dan proberen we die met elkaar op te lossen, natuurlijk kunnen we elkaar inspireren. Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers.

meer informatie hierover volgt binnenkort.

Knutselclub kinderen vanaf 9 jaar:

Elke week op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur ga ik met een vaste groep kinderen knutselen. We gebruiken diverse materialen en technieken. En is het knutselwerkje niet af dan gaan we hier de volgende les mee verder. We werken in blokken van 6 lessen. Na elke blok kunt u stoppen of instromen. De onkosten per blok zijn 40 euro per kind. Dit is inclusief alle materialen, ranja en wat lekkers. In de schoolvakanties is er geen les. Data lessen worden per blok gecommuniceerd.

Blok 1 – 2019: 8, 15, 22 en 29 januari en 5 en 12 februari.

voor informatie kunt u altijd mailen of bellen.