agenda

Workshops voor kinderen 2020

6 mei cadeau voor moederdag 10:30 – 12:00 uur of van 14:00 tot 15:30 uur

17 juni thema zomer 14:30 – 16:00 uur

Daarnaast zijn er ook nog diverse workshops via Sjors Creatief (gemeente Wijchen of gemeente Beuningen, inschrijven vanaf 5 februari 2020)

Onkosten kinderworkshops 10 euro per keer. Tenzij anders vermeld.

Leeftijd: vanaf 4 jaar

opgeven: mailen naar twannysknutselatelier@gmail.com of appen naar 0627627870

Knutselclub kinderen vanaf groep 5:

Elke week op maandagmiddag van 15:00 – 16:00 uur ga ik met een vaste groep kinderen knutselen. We gebruiken diverse materialen en technieken. En is het knutselwerkje niet af dan gaan we hier de volgende les mee verder. We werken in blokken van 6 lessen. Na elke blok kunt u stoppen of instromen. De onkosten per blok zijn 40 euro per kind. Dit is inclusief alle materialen, ranja en wat lekkers. In de schoolvakanties is er geen les. Data lessen worden per blok gecommuniceerd.

Na de carnavalsvakantie kun je weer instromen

voor informatie kunt u altijd mailen of bellen.

TEKEN- en SCHILDERCLUB

vanaf 7 januari 2020 start ik met een teken- en schilderclub op de dinsdagmiddag. Tijdens een uurtje gaan we aan de slag met verschillende teken en schilder materialen en technieken. Is het kunstwerk niet af, dan gaan we daar de volgende les mee verder. We werken in blokken van 6 lessen. Na elke blok kunt u stoppen of instromen. De onkosten per blok zijn 40 euro per kind. Dit is inclusief alle materialen, ranja en wat lekkers. In de schoolvakanties is er geen les. Data lessen worden per blok gecommuniceerd.

voor meer informatie kunt u altijd mailen of bellen.

Peuter- kleuterpret vanaf 2 jaar:

Samen met uw peuter ongestoord knutselen. Tijdens dit uurtje gaat het vooral om het genieten, even een momentje samen, ontdekken van materiaal. We werken wel naar een eindproduct toe, maar het resultaat is minder belangrijk, dan het proces.

U of een andere volwassenen komt samen met uw peuter of kleuter knutselen, maximaal 2 kinderen per volwassenen. Zorg voor kleding dat vies mag worden.

zaterdagmorgen van 10:30 tot 11:30 uur. 14 maart (ook via Sjors Creatief)

onkosten: 7,50 per kind dit is inclusief koffie/thee volwassenen, ranja met wat lekkers en alle knutselmaterialen.

workshop paddenstoelen of vogelvoer bollen mozaïeken

Je kunt je voor deze workshop opgeven vanaf 1 persoon, je sluit dan bij andere aan.

Er wordt of 1 paddenstoel gemaakt met een doorsnede van 25 cm, 2 paddenstoelen met een doorsnede van 15 cm of 2 vogelvoer bollen met een doorsnede van 15 cm. De onkosten zijn 40 euro per persoon. De workshop is van 19:30 tot ongeveer 22:00 uur.

let op: de palen of vogelvoer is niet inbegrepen. (voor de kleine paddenstoel heeft u een paal of tak nodig van ongeveer 4 a 5 cm doorsnede, de paal of tak voor de grote paddenstoel mag iets dikker zijn)

maandagavond 10 februari of geef je op met een groep van minimaal 4 personen en we plannen samen een andere datum.