agenda

workshop handletteren

WORKSHOP HANDLETTEREN VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN

Vrijdagavond 21 juni van 19:00 tot 21:00 uur geef ik een workshop handletteren voor kinderen (vanaf 9 jaar) en volwassenen. Ik leer jou de basisstappen van het handletteren en daarna ga je aan de slag met jouw zelfgekozen tekst. De onkosten voor kinderen( 9 t/m 15 jaar) zijn 15 euro, voor volwassenen 25 euro. (ouder en kind samen voor 35 euro). Dit is inclusief materialen, drinken en lekkers.

graag opgeven per mail.

Workshops voor kinderen

14 juni: cadeau voor vaderdag (15:30 – 17:00 uur)

19 juni: workshop travel journal

26 juni: workshop travel journal

Programma zomervakantie volgt binnenkort

algemene informatie kinder workshops:

Onkosten kinderworkshops 10 euro per keer. Tenzij anders vermeld.

Leeftijd: vanaf 4 jaar

opgeven: mailen naar twannysknutselatelier@gmail.com of appen naar 0627627870

INLOOPWORKSHOP HANDLETTEREN:

10 mei van 19:00 tot 21:00/21:30 uur: Je leert de basis van het handletteren en daarna ga je zelf aan de slag met een eigen gekozen tekst. Onkosten 25 euro pp

Crea Cafe:

2 x per  maand van 20:00 tot 21:30 uur kunnen volwassenen vanaf 12 jaar komen knutselen. Eventueel met eigen materiaal, maar ik bereid per keer ook een kleine workshop voor. Het gaat een avond worden waarbij je lekker creatief bezig kunt zijn, waar je andere creatievelingen kunt ontmoeten, waar je door elkaar geïnspireerd wordt, op eigen niveau. Vooral EEN MOMENT VOOR JEZELF

4 juni: bullet journal voor volwassenen onkosten 10 euro (dit is inclusief een notitieboekje, je mag natuurlijk ook jouw eigen bullet journal meenemen.

onkosten wanneer je met eigen materiaal komt knutselen: 5 euro

verbruikt u knutselmaterialen van mij, dan komen er nog exta kosten bij

ik zorg voor koffie / thee en iets lekkers voor tijdens het knutselen.

Graag vooraf aanmelden of kom een keer binnenlopen.

Knutselclub kinderen vanaf 9 jaar:

Elke week op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur ga ik met een vaste groep kinderen knutselen. We gebruiken diverse materialen en technieken. En is het knutselwerkje niet af dan gaan we hier de volgende les mee verder. We werken in blokken van 6 lessen. Na elke blok kunt u stoppen of instromen. De onkosten per blok zijn 40 euro per kind. Dit is inclusief alle materialen, ranja en wat lekkers. In de schoolvakanties is er geen les. Data lessen worden per blok gecommuniceerd.

Blok 3 – 2019: 7, 14, 21 mei en 4, 11 en 18 juni

voor informatie kunt u altijd mailen of bellen.

Peuterpret vanaf 2 jaar:

Samen met uw peuter ongestoord knutselen. Tijdens dit uurtje gaat het vooral om het genieten, even een momentje samen, ontdekken van materiaal. We werken wel naar een eindproduct toe, maar het resultaat is minder belangrijk, dan het proces.

U of een andere volwassenen komt samen met de peuter knutselen, maximaal 2 kinderen per volwassenen. Zorg voor kleding dat vies mag worden. Bij voldoende belangstelling ga ik meer data plannen.

18 juni van 10:00 tot 11:00 uur.

onkosten: 7,50 per kind dit is inclusief koffie/thee volwassenen, ranja met wat lekkers en alle knutselmaterialen.