YOU TUBE

wel in de camera kijken!!! hihi

Wisten jullie dat???

Ik regelmatig filmpjes op youtube of op facebook plaats. En nee ik wil geen youtuber worden, maar ik wil jullie een kijkje laten nemen in mijn atelier. En natuurlijk leren jullie mij op deze manier ook beter kennen.

Ik ben wat filmpjes maken zeker niet professioneel bezig, maar ik doe mijn best. Ik laat jullie zien wat mijn aanbod is qua kinderfeestjes en workshops, ik geef leuke tips wat je kunt maken met FoamClay en tips over handletteren.

Natuurlijk zou ik het heeeeeeeeeeel erg leuk vinden wanneer jullie je abonneren op mijn kanaal, maar leuker vind ik het wanneer je af en toe kijkt of wanneer een filmpje nou net dat zetje is waardoor jullie een kinderfeestje of workshop boeken.

dit is mijn link naar mijn kanaal https://www.youtube.com/channel/UCsrjXeEOQre_xGnvg0fyWfA

mmmmh eens eventjes uitvogelen of de link ook kan aanpassen, zodat daar mijn naam in zichtbaar is. Natuurlijk kun je ook Twanny’s Knutsel Atelier in de zoekbalk zetten en dan kom je ook op mijn site.

groetjes Twanny veel kijk plezier😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s