Crea Café

Creatief bezig zijn, tijd voor jezelf.

Dinsdagavond 12 februari gaat het Crea Café van start en omdat het de eerste keer is mag je gratis komen kennis maken. Kom om 20:00 uur binnenlopen om te komen knutselen, om te komen kijken of nog wat vragen te stellen. Koffie en thee staan klaar.

Wat houdt het Crea Cafe in? 

Van 20:00 tot 21:30 kun je tijdens het Crea Cafe met jouw eigen spullen komen hobbyen. Denk hierbij aan kaarten maken, handletteren, mozaïeken, in jouw journal werken, schilderen, breien, haken, stippen. Net wat jij wilt en waar geen grote machines voor nodig zijn. Ik zorg voor een werkplek, koffie, thee, wat lekkers en materialen zoals scharen, pennen, verf enz. enz. Verbruik je materiaal dan betaal je hier extra voor.

In overleg met jullie kan ik ook een knutselactiviteit voor jullie voorbereiden waaraan je dan in 1 of meerdere lessen aan gaat werken. Heb ik de spullen op voorraad dan kan het dezelfde avond en anders de keer daarop.

Voorlopig staat nu de 2e dinsdagavond in de maand voor het crea cafe gepland, maar geef het gerust aan wanneer je vaker wilt of liever op een andere dag of tijdstip. Wanneer meer personen dit willen dan is er veel mogelijk.

Het belangrijkste is dat het voelt als tijd voor jezelf, eventjes lekker ontspannen door creatief bezig te zijn. Natuurlijk ook inspiratie van elkaar opdoen en van elkaar leren. Ik heb er in ieder geval veel zin in. Kun je dinsdag 12 februari niet, maar heb je wel interesse of nog vragen. Bel of mail mij dan.

Ik zie jullie graag 12 februari om 20:00 uur in mijn atelier in de Zandloper te Bergharen. Hoofdingang en dan de bordjes volgen. Het atelier is op de eerste etage, voor degene die niet de trap op kunnen…er is een lift. Neem je knutselspullen mee!!!

groetjes Twanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s