nog 3 nachtjes slapen

geef je eventjes door wanneer je komt?

Ik zorg ervoor dat de koffie, thee en ranja klaar staat. Dat er wat lekkers is. Ik laat jullie het atelier, de nieuwe workshops en voorbeelden kinderfeestjes zien. Kinderen mogen een hanger versieren met FoamClay. En geef ik 10% korting op mijn knutselspullen die ik verkoop o.a. FoamClay, spaarpotten, diverse houten figuren.

tot ziens!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s