nieuw atelier

Afgelopen week ben ik verhuist met mijn atelier. Ik heb nu een veel grotere ruimte, met prima verlichting. Ik ben er zo blij mee!!!

Rene is de afgelopen dagen volop aan het klussen geweest, hij maakte een grote bergingskast, 2 tafels, een kapstok, schilderde de wand en daarnaast nog allerlei kleine klusjes. Ook ik heb niet stil gezeten. Al mijn spullen moesten worden ingepakt, 1 of 2 trappen naar beneden en vervolgens met de bus naar de Zandloper, waar gelukkig een lift is. Gelukkig hoefde dit niet alleen en hebben mijn kinderen en vrienden meegeholpen.

De laatste dagen was het vooral voor alles een goed plekje zoeken, daar zal ik voorlopig wel mee bezig blijven. Verder ben ik begonnen met de aankleding, die is nog niet helemaal af, maar het wordt steeds een stukje mooier. Vanmorgen heb ik al echt gewerkt in mijn atelier en morgenmiddag is dan het allereerste kinderfeestje daar.

Zo blij dat ik deze kans heb gekregen en zo ontzettend trots op iedereen de geholpen heeft en op de ruimte. Wil jij ook mijn atelier zien? Kom dan naar de opening op vrijdag 1 februari (graag eventjes een berichtje of je komt, meen gerust iemand mee), maar je kunt natuurlijk ook een keer een workshop, kinderfeestje boeken of je komt naar het Crea Café of Brei-Haak Café.

Tot ziens, groetjes Twanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s