VERHUIZING ATELIER

Op pad naar mijn nieuwe atelier.

De Beste wensen voor 2019!!!

Ik ben 2019 goed begonnen, vanaf nu ben ik huurder van een grote ruimte waar ik de komende tijd mijn atelier van ga maken. Dat betekent momenteel veel plannen, inkopen, inpakken, inrichten enz. enz.

Wanneer ik helemaal over ga naar mijn nieuwe atelier is nog niet helemaal bekend. Heeft u momenteel al een workshop of kinderfeestje geboekt, dan hoort u van te voren op welk adres u moet zijn. Het is ook geen probleem om gewoon te boeken, het verhuizen gaat buiten de feestjes en workshops om. En ook mijn nieuwe atelier is in Bergharen, dus de reisafstand wordt niet groter.

Wanneer mijn nieuwe atelier ingericht is, zult u zeker op mijn website foto’s hiervan gaan zien. Ondertussen kunt u de verhuizing volgen op mijn facebookpagina.

Naast een grotere ruimte zijn er nog meer plannen voor 2019. Er komen (inloop) workshops voor volwassenen, ga ik waarschijnlijk een brei/haakcafe beginnen en iets met craft dates….. Hoe en wanneer daar ga ik mij de komende dagen overbuigen.

Ik ga er een CREATIEF jaar van maken en u hopelijk ook!!!!

groetjes Twanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s