Waarom bloggen en nieuwsbrieven schrijven?

Waarom ik blogs en nieuwsbrieven schrijf.

Buiten is het mooi weer en ik zit achter de computer. Ik ben al een paar uur bezig, door de privacywet moest er het een en ander veranderd worden aan mijn nieuwsbrief instellingen en o,ja ik moet ook nog bloggen. Nog eventjes dan, daarna mag ik van mijzelf gaan genieten van de zon.

Je zult je eigen afvragen waarom ik dan achter de computer zit, dan toch geen nieuwsbrief of geen blog. Maar ja zo werkt het bij mij niet. De nieuwsbrief verstuur ik graag. Hiermee kan ik mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in mijn bedrijf, zij willen weten wanneer de workshops gepland zijn, verder willen zij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe kinderfeestjes en workshops. Kortom zij zijn betrokken bij mij!

Met mijn nieuwsbrief bereik ik dus geïnteresseerde mensen, erg belangrijk. Maar hoe zit dat dan met bloggen? Ik weet niet voor wie ik die schrijf, wie die mensen zijn die het lezen. Natuurlijk af en toe krijg ik een reactie, wat ik erg waardeer. Door het bloggen en dit ook te delen op social media leren mensen mij kennen. Niet alleen mijn bedrijf is belangrijk, maar ook de persoon die er achter zit. In mijn geval willen klanten weten, wie dan dat kinderfeestje of workshop komt geven. als ik er meer verstand van had, dan zou ik ook zeker vloggen….wie weet in de toekomst.

Mijn blog schrijf ik dus vooral om mijzelf te laten zien en natuurlijk hoop ik daardoor dat je het interessant vind en dat je mijn website goed bekijkt en wie weet ook nog een kinderfeestje of workshop boekt. Maar vooral wil ik dat je mij leert kennen en dat wanneer je op zoek bent naar een leuke creatieve activiteit voor wie dan ook, je mij nog herinnert en op die manier mijn site nogmaals bezoekt.

Ik wacht op jullie reacties!!!!

o,ja inschrijven voor de nieuwsbrief mag altijd…..het lukt me alleen niet om die knop op deze site te krijgen…..grrrrr!!! dus wil je de nieuwsbrief ontvangen stuur dan een mailtje naar twannysknutselatelier@gmail.com dan komt het allemaal in orde. Ondertussen ga ik uitvogelen hoe het zit met die knop…..maar nu eerst ga ik genieten van de zon.

workshops, kinderfeestjes, 5,6,7,8,9,10,11,12, jaar, gelderland, wijchen, druten, beuningen, bemmel, nijmegen, teamuitje, babyshower, vriendinnenuitje, handletteren, foamclay, crea

groetjes Twanny

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s