Bezoek aan Creative Life

Een dagje naar Creative Life

creative life, workshops, kinderfeestjes, bullet journal, kinderen, knutselen, creatief, nijmegen, oss, tiel, wijchen, druten, beuningen

Samen met mijn vriendin, mijn creatieve dochter en haar vriendin ben ik afgelopen zondag naar Creative Life geweest. Met z’n vieren op pad naar Utrecht in de vroege ochtend. We hebben er allemaal zin in. Iets voor tienen staan we voor de deur, nog even wachten in de kou en dan mogen we eindelijk naar binnen. Dochterlief gaat samen met haar vriendin rond en wij besluiten eerst even een kopje thee te scoren om alle indrukken, rustig tot ons te laten komen. Wat een gave omgeving en ook de aankleding is geweldig, dit zorgt al voor heel veel inspiratie. En voor twee zeer visuele dames (we leerden elkaar kennen op de opleiding St Lucas ) is dit smullen, maar er beginnen ook meteen allerlei radartjes in onze hersenen te draaien!!!

Na de thee gaan ook wij ons rondje maken. Kijken, voelen, ideeën opdoen, kletsen…we hebben nog maar 1 rij stands gehad en dan is het al tijd voor een presentatie waar we ook heel graag bij willen zijn. Lucie Beck vertelt over foodstyling en fotografie, heel interessant….het frist ons geheugen op, want ook dit hebben wij ooit op onze opleiding gehad….lang geleden.

Na de presentatie gaan we weer verder met ons rondje. Wat zien alle stands er toch mooi aangekleed uit, het straalt een en al creativiteit uit en ja daar voel ik me wel bij thuis. Tussendoor eten we met z’n vieren een hapje op een gezellig pleintje tussen de foodtrucks in, zelfs de wastafel bij de toiletten levert inspiratie op!!!

Mijn dochter en vriendin vinden het ook leuk, zij willen in de toekomst ook naar St Lucas!!! Het industriële gebouw zorgde voor een mooie achtergrond van hun foto’s en er werd natuurlijk ook het een en ander gekocht. We besluiten met z’n allen naar de presentatie van Greet van der Veen te gaan om alle ins en outs te leren van Instagram, altijd handig.

Heerlijk zo’n inspireerde dag, nu thuis alles laten bezinken en kijken wat ik ermee ga doen.

groetjes Twanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s