Bullet Journal voor kinderen

Bullet Journal voor kinderen

workshops, kinderfeestjes, bullet journal, knutselen, kinderen, creatief, beuningen, wijchen, druten, gelderland, noord brabant, nijmegen

Al een tijdje volg ik verschillende facebookgroepen die gaan over Bullet Journaling. Leuk om inspiratie op te doen en van elkaar te zien wat er allemaal gemaakt wordt.

Afgelopen week zag ik een bericht van een leerkracht van groep 7-8 die met haar klas een bullet journal wilden gaan maken. Mijn interesse was natuurlijk meteen gewekt, want ik ben er van overtuigd dat kinderen en bullet journaling prima samen gaat. Deze leerkracht vroeg zich af wat zij de kinderen tijdens die les moest gaan aanbieden.  Dus bij deze een tipje van de sluier…..

kinderfeestje, bullet journal, workshops, kinderen, gelderland, noord brabant, nijmegen, wijchen,druten, beuningen

Tijdens mijn workshop/kinderfeestje bullet journal voor kinderen laat ik kinderen kennis maken met bullet journaling. Ik laat ze voorbeelden zien, ik vertel welke pagina’s ze zouden kunnen maken en samen gaan we uitproberen hoe we dat dan het beste kunnen doen. Dit is voor ieder kind erg persoonlijk, maar dat maakt het voor mij nou net zo leuk. Samen op zoek gaan naar wat het beste bij het kind past.

Voor degene die niet naar een workshop/kinderfeestje kunnen komen, hieronder een aantal tips voor een pagina in een kinder bullet journal:

  • ik verveel me….wat kan ik gaan doen
  • welke boeken heb ik al gelezen
  • wie zijn mijn vrienden en waarom is hij/zij mijn vriend
  • ik ben aan het sparen, bijhouden met een tracker hoever je al bent
  • wie zijn er deze maand jarig
  • wat heb ik deze week allemaal te doen

Natuurlijk zijn er nog veel meer pagina’s te bedenken…daarover meer in mijn workshops/kinderfeestje bullet journal.

En heb je nog een leuk idee??? reageren mag!!!

groetjes Twanny

bullet journal, kinderen, knutselen, agenda, creatief, workshops, kinderfeestjes, wijchen, druten, beuningen, nijmegen, gelderland,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s