Bullet journal voor kinderen

bullet journal, bujo, kinderen, bullet journal voor kinderen, creatief, workshops, kinderfeestjes, gelderland, knutselen, wijchen, druten, beuningenBullet journal voor kinderen

Ik ben al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor een workshop bullet journal voor kinderen. Ik ben er van overtuigd dat het heel goed is voor kinderen om zelf een bullet journal te gebruiken. Het moet dan wel een eigen bullet journal worden, met alleen maar dingen die jij er in wilt hebben.

Wil jij heel veel tekenen…..dan komen er hel veel tekeningen erin

Heb jij een volle agenda en wil je vanalles plannen……dan maak jij er een agenda van

Zit jou hoofd steeds vol met ideeetjes, to do dingen enz……..schrijf dit op in jouw bullet journal.

Wil jij ergens voor gaan sparen……..maak hier een leuke overzichts pagina van

Wil jij …..enz. enz. enz. in een bullet journal kun je vanalles bijhouden, wat jij wilt en wanneer je wilt, alles samen in 1 boekje. Ik zelf ben dus verschillende voorbeeld pagina’s aan het maken, zodat je tijdens de workshop inspiratie op kan doen.

Wat ik het grote voordeel vind van mijn bullet journal?

  • ik ben even lekker voor mezelf bezig
  • ik maak mijn hoofd leeg
  • door dingen op te schrijven, vergeet ik ze niet meer
  • (leuke) herinneringen bewaar ik zo bij elkaar
  • ik ben creatief bezig, zonder dat mijn hele huis vol komt te staan/hangen.
  • door op de schrijven, krijg ik inspiratie
  • ik kan beter mijn doelen nastreven omdat ik ze zo zichtbaar maak!!

Kortom ik ben er erg blij mee en wil jullie ook graag enthousiast maken.

Woensdag 4 april geef ik de eerste workshop Bullet Journal voor Kinderen (zie onder kopje agenda). Wil jij met een eigen groepje deze workshop volgen (het kan ook ouder-kind) dan plannen we samen een datum. Wel minimaal 4 personen!!!

groetjes Twanny

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s