Sjors Creatief 2018

twanny's knutsel atelier, kinderfeestjes, workshops

In de week voor carnaval kregen alle basisschoolkinderen uit de gemeente Beuningen en Wijchen het boekje van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Dit boekje staat vol met verenigingen en bedrijven die een cursus, workshop of proefles aanbieden. Voor de gemeente Beuningen stond ik al voor de derde keer in dit boekje en voor de gemeente Wijchen was dit de eerste keer.

Woensdag 7 februari konden de kinderen zich inschrijven….in een hele korte tijd stonden er al verschillende kinderen op de wachtlijst….en die wachtlijst werd voller en voller. De dag erna maar snel een noodplan bedacht en een locatie geregeld waar meer kinderen tegelijkertijd kunnen komen knutselen. i.p.v. 8 kinderen per keer is er nu plaats voor 15 kinderen. 3 van de 7 groepen zitten al helemaal vol!!!! En de andere groepen bijna. Ik ben trots vanaf eind februari komen er ongeveer 100 kinderen een workshop volgen……dit buiten de kinderfeestjes om!!!

Nog steeds komen er inschrijvingen binnen!!!! Ik heb er zin in, laat maar komen!!!

groetjes Twanny

nog even snel het nodige knutselmateriaal bestellen!!!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s