KINDERFEESTJES

VOGELS VAN FOAMCLAY TIJDENS JOUW KINDERFEESTJE

Dit leuke stond niet eens op mijn website, maar in de afgelopen weken heb ik al 2 keer dit kinderfeestje mogen geven.foamclay, kinderfeestje, knutselen, creatief, vogels, 4, 5, 6, 7, 8, jaar, gelderland, nijmegen, bemmel, wijchen, druten, beuningen, oss, grave, tiel, workshops

Sommige ouders kiezen er namelijk voor om eerst in mijn atelier te komen kijken, voordat zij een keuze maken welk kinderfeestje zij gaan kiezen. En je raadt het al, in mijn atelier staat wel een voorbeeld van een vogel.

en wanneer ouders en de aankomende jarige enthousiast zijn dan wordt het kinderfeestje geboekt. Op de foto hierboven zie je het resultaat van het kinderfeestje van Femke, maar ook op het feestje van Isa werden erg mooie vogels gemaakt. En geen een vogel is hetzelfde…..nou ja als je goed kijkt zie je wel een dubbelganger……maar dat komt omdat 2 x dezelfde foto is gefotografeerd…foutje van mij!!!

Wil jij ook knutselen tijdens jouw kinderfeestje, maar vind je het moeilijk om te kiezen met alleen een paar foto’s op mijn website? Plan dan een bezoekje in mijn atelier te Bergharen of kijk eens op mijn facebookpagina of instagrampagina….hierop staan nog meer foto’s en ideetjes. En heb je zelf een idee, in overleg kan ik er waarschijnlijk ook een leuk feestje van maken.

Dus twijfel niet, maar maak een afspraak voor een bezoekje of kinderfeestje

 

groetjes Twanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s