Hallo 2018

Weer een heel nieuw jaar voor ons!!

kinderfeestjes, atelier, bergharen, workshops, kinderen, knutselen, creatief, wijchen, druten, gelderland, beuningen, oss, grave, bemmel

De laatste week van 2017 heb ik mijn bedrijf eventjes losgelaten. Heerlijk met mijn gezin genoten van de vakantie. De slaapkamers van de kinderen onderhanden genomen, zodat het atelier propvol stond met allerlei spullen uit hun kamers. Daarna ook de overloop en de trap opgeknapt, zodat wederom mijn atelier helemaal vol stond.

Op oudjaarsdag waren de klussen klaar en ben ik het atelier gaan opruimen. Meteen de oude spullen weggedaan, gepoetst en opgeruimd, zodat ik het nieuwe jaar fris en fruitig kan beginnen.

Vandaag weer begonnen met werken, dat wil zeggen administratie, balansen, kerst en sinterklaas spullen op zolder opruimen, nieuwe blog, social media bijwerken en voorbereidingen voor de workshop morgen. En dat zijn dan de concrete dingen die gedaan moeten worden.

In mijn hoofd ben ik ook bezig met plannen voor 2018

  • nieuwe workshops en kinderfeestjes
  • ik wil op zoek naar een grotere workshopruimte eventueel aangevuld met een winkelgedeelte…..Weet iemand iets goedkoops in mijn omgeving???
  • ga ik op dezelfde voet door? Of moet ik toch het een en ander aanpassen?

En ga zo nog maar eventjes door. Ik hou van plannen maken, ideetjes uitwerken, maar soms zou een collega waarmee ik kan overleggen over deze plannen wel erg handig en fijn zijn. Toch de plannen maar in mijn bullet journal gaan zetten en vooral hoe ik het wil gaan aanpakken. Werkt goed voor mij. Wil jij ook met een bullet journal gaan beginnen, maar heb je geen idee hoe….Ik geef hier workshops in, dus ben je geïnteresseerd….aanmelden maar.

De aftrap voor 2018 is gemaakt!!! Zin in de workshop die morgen in mijn atelier plaats vind. Wil je hier foto’s van zien volg mij dan op Facebook of op instagram.

groetjes Twanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s