KERST 2017

De kerstworkshops zitten erop. Wat heb ik genoten van alle creatieve kinderen en deze keer ook volwassenen!!!

Het leukste van alles vind ik elke keer weer de gezichten die laten zien dat ze intensief bezig zijn, dat ze genieten. De meeste zullen het niet in de gaten hebben, maar ook hier kijk ik naar tijdens de workshops en kinderfeestjes…..nu zal dat de volgende keer niet meer onopgemerkt kunnen…oeps.

Natuurlijk vind ik het ook geweldig om te zien hoe trots iedereen is op zijn eigen kunstwerk, al laten kinderen dit beter zien dan volwassenen!!!!

Zelf heb ik nu een week kerstvakantie, dit jaar is betekent dat kerst-dobbelen, koken voor familie en de slaapkamer van onze dochter opknappen en opnieuw inrichten. Tussendoor zal ik nog wel met het werk bezig zijn (mailtjes beantwoorden, administratie, social media en planning 2018) maar even geen workshops en kinderfeestjes. Vanaf 3 januari ga ik hiermee weer fris en fruitig verder dan zijn de eerste kinderworkshops van 2018…je kan je nog opgeven. En 6 januari heb ik mijn eerste kinderfeestje van 2018.

Wil jij binnenkort ook nog jouw kinderfeestje plannen, boek dan snel een datum!!!

Dan wens ik iedereen vanaf hier hele fijne kerstdagen en een CREATIEF 2018

liefs Twanny

kerstworkshop, kerst, workshops, kinderfeestje, knutselen, creatief, gelderland, nijmegen, oss, tiel, druten, beuningen, wijchen, druten, bergharen, bemmel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s