SINT Workshops 2017

sint, workshops, kinderen, foamclay, knutselen, kinderfeestjes, bemmel, wijchen, druten, beuningen, nijmegen, oss, tiel, grave, creatief,De workshops met het thema Sint zijn weer geweest. Zowel in Bergharen als in Bemmel hebben kinderen mooie pietjes en sintjes gemaakt. Dit deden ze met behulp van een ondergrond (boot, huis, tempex piet, tempex lijfjes) en natuurlijk mijn favoriete knutselmateriaal……..FOAMCLAY!!!

Op de foto hierboven, zie je enkele mooie resultaten. Morgenmiddag nog een kinderfeestje in het thema sint….en dan zelf pakjesavond vieren haha. Het is toch een hele andere tijd, nu mijn eigen kinderen 15 en 14 jaar zijn…

groetjes Twanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s