BULLET JOURNAL

bullet journal, creatief, dagboek, knutselen, kinderfeestjes, workshops, mindfulness, gelderland, wijchen, nijmegen, oss, bemmel, druten, beuningen.jpgAl een hele tijd was ik geïnteresseerd in Bullet Journals….maar om er nu aan te beginnen!! Ik vond het een hele stap. Zou ik het wel bij gaan houden, heb ik er wel tijd voor. Weer een boekje, ik heb net een nieuwe agenda. Allemaal redenen om het niet te doen. Maar steeds weer keek ik op internet filmpjes, zocht ik op Pinterest naar ideeën.

Dus mijn stoute schoenen aangetrokken en bij de Bruna mijn Bullet Journal van Mus gekocht. Ik ben voor de ananassen op de voorkant gegaan. Binnenin zit een klein boekje met extra uitleg. Ik ben gelijk begonnen……en niet meer te stoppen!!!!

bullet journal, bujo, creatief, dagboek, knutselen, workshops, kinderfeestjes, kinderen, ouder-kind, gelderland, nijmegen, oss, tiel, bemmel, grave, druten, beuningen, wijchen

Wat is een Bullet Journal ?

Een bullet journal is een combinatie van een agenda, een dagboek en lijstjes. Het bijhouden van een bullet journal is vaak heel ontspannend en je kunt er veel creativiteit in kwijt als je dat wil. Je hebt geen rondslingerde to-do-lijstjes of dagboeken meer. En je brengt meer tijd door in de offline wereld, weg van alle schermen. Grote beslissingen, wensen en doelen worden inzichtelijk door de manier waarop je ze noteert in je bullet journal.

Ik zelf gebruik de bullet journal  (nog) niet als agenda, maar meer als een creatief dagboek. Daarnaast vind ik het handig om lijstjes te bewaren. bijvoorbeeld een verlanglijstje, bucket-list, to-do-lijstjes. Verder zal ik er mijn week-menu gaan bijhouden.

Mijn ervaring na een paar weken is dat het vooral heel ontspannend werkt, even lekker creatief bezig zijn voor mezelf. De ideeën in mijn hoofd een plaatsje geven. Best wel Mindful!

En mijzelf kennende zit ik nu dus te broeden op een nieuwe workshop!!! Snel mijn plannetjes maar gaan verwerken in mijn bullet journal….wordt vervolgd!!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s